Ze worden steeds populairder in Nederland: Tiny Houses! Tiny Houses zijn niet alleen leuk om in te wonen, maar ook heel leuk voor een vakantie. Ben jij nou benieuwd waar je de leukste Tiny Houses in Nederland kan vinden? En wil je graag wat goede tips horen voor jij een Tiny House boekt? Lees dan snel verder, en wie weet vind jij jouw volgende bestemming voor een weekendje weg!

Tiny Houses in de Veluwse natuur

De kleine knusse Tiny Houses zijn te vinden in heel Nederland. Ook in de buurt van de Veluwe kun je meerdere van de gezellige en knusse huisjes vinden. Kies jij voor een Tiny House bij de Veluwe? Dan kun jij ook nog een genieten van de heerlijke fiets- en wandelroutes de Veluwe biedt. Zo kun jij in de avonduren rustig bijkomen in jouw knusse Tiny House en overdag genieten van de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft.

Weekendje Maastricht

Wil jij graag een weekendje Maastricht? Ook dan kun je een onwijs leuke Tiny Houses boeken! In de buurt van Maastricht heb je meerdere mogelijkheden voor een leuk vakantiehuis. Vanuit jouw Tiny House kun jij gemakkelijk de gezellige stad in, of genieten van de mooie natuur in Limburg. Kies jij voor een rustig weekendje in jouw Tiny House, of ga jij er juist op uit en boek jij een leuke wijnproeverij, segway tour of durf jij zelfs de Sint Janskerk te beklimmen?

Tiny Houses met een hottub

Dit is niet specifiek een plek, maar wel een onwijs leuk idee: boek is een Tiny House met een hottub! Zo kun je genieten van de knusheid van een Tiny House én lekker ontspannen in een hottub. Klinkt als een ideale situatie voor een weekendje weg. Een van de Tiny Houses die bovenaan de blog staan zijn ook te boeken met een hottub, namelijk de Tiny Houses bij de Veluwe. Het EuroParcs vakantiepark in de Veluwe biedt namelijk de mogelijkheid van deze Tiny vakantiehuizen met hottub.

Tiny Houses aan het water

Ook deze tip is niet specifiek aan één plek gebonden, maar is wel heel mooi. Door een Tiny House dichtbij het water te huren kun jij genieten van een prachtig uitzicht op de zee, in combinatie met de knusheid van een Tiny House. Kun jij geen Tiny House vinden aan zee? Dan kun je er ook altijd nog over nadenken om een Tiny House te boeken aan een van de vele meren in Nederland. Zo kun je vaak ook nog eens gebruik maken van de vele watersportfaciliteiten. Klinkt goed, toch? Meer informatie is te vinden op bungalowspecials.nl.

Over de auteur

Mijn ouders zijn echte reizigers, dus van kleins af aan heb ik al veel gereisd. Het mooiste aan reizen vind ik jezelf onderdompelen in een andere cultuur en gewoontes. Favoriete land: Vietnam!

Over Marthijs en Reizigersblog

Bekijk ook: