Het maakt niet uit of je een hotelkamer boekt als onderdeel van een reis voor je werk of om een paar dagen vakantie te vieren. Hotelkamers moeten plaatsen zijn waar je goed kunt uitrusten en ontspannen. Wie op zakenreis is, arriveert moe en uitgeblust in de hotelkamer. Het enige wat je wilt is uitrusten. Dat kan het best in een hotelkamer met jacuzzi en sauna. Voor deze luxe voorzieningen betaal je vaak wel wat meer, maar dat is echt de moeite waard. Want je kunt net zo lang en zonder rekening te houden met andere hotelgasten genieten van de sauna en de jacuzzi.

Vakantiehuisje

Voor ontspanning tijdens een vakantie met vrienden, je partner of het hele gezin kun je het beste een hottub vakantiehuisje boeken. Een hottub is een bad met aangenaam warm water, meestal voorzien van een systeem om lucht door het water te blazen. Dat geeft een aangenaam tintelend effect. Een hottub staat altijd buiten en neemt dus geen kostbare ruimte in het vakantiehuisje in. Het water is warm genoeg om er het hele jaar door gebruik van te kunnen maken. Natuurlijk staat de hottub op een plaats, waar je geen last hebt van de nieuwsgierige blikken van andere gasten in het vakantieresort.

Maak het zelf extra gezellig

Als je weet dat je naar een accommodatie met wellness voorzieningen gaat, kun je het extra gezellig maken door wat sfeerverhogende dingen van huis mee te nemen. Daarbij kun je denken aan je favoriete badschuim, een lekker geurtje voor na het baden, een gezichtsmasker of andere verzorgende producten. Wie samen met een geliefde, of een groep vrienden of vriendinnen gaat, kan voor extra sfeer zorgen met kaarsjes, lekkere hapjes of een fles van je favoriete wijn. Dat kun je samen in de jacuzzi nuttigen, wat zorgt voor een onuitwisbare herinnering.

Over de auteur

Mijn ouders zijn echte reizigers, dus van kleins af aan heb ik al veel gereisd. Het mooiste aan reizen vind ik jezelf onderdompelen in een andere cultuur en gewoontes. Favoriete land: Vietnam!

Over Marthijs en Reizigersblog

Bekijk ook: