Reizigersblog is een website met uiteenlopende persoonlijke reisverhalen, tips, informatie en lijsten met de leukste en belangrijkste bezienswaardigheden. Geschreven door ons én door jullie. Dit doen wij al sinds 2014, zij het nu in een nieuw jasje en met nieuwe mensen die hun verhalen graag met jullie willen delen.

Geld verdienen met reizen

Heb jij een mooie en bijzondere reis gehad, kwam jij erachter dat sommige informatie niet goed vindbaar is op het internet of vind je het gewoon leuk om te schrijven over reizen? Geld verdienen met reizen is eenvoudiger dan je denkt. Op Reizigersblog staan wij namelijk open voor gast artikelen over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met reizen. Afhankelijk van je verhaal en grootte van je reisverhaal geven wij vrijwel altijd een leuke vergoeding. Zo kan je dus verdienen aan je reis!

Voor commerciële gastartikelen vragen wij een kleine vergoeding om de website draaiende te houden. Neem gerust contact met ons.

Mensen achter Reizigersblog.nl

Sanne en Marthijs zijn de drijvende krachten achter het reisblog Reizigersblog en zij nemen je graag mee naar alle uithoeken van de wereld, zorgen zij ervoor dat je goed voorbereid aan je reis begint of dat je leuke bezienswaardigheden kunt bezoeken die niet altijd even standaard zijn.

Sanne

Sanne is er al vanaf het begin in 2014 bij en heeft al veel leuke artikelen geschreven. Haar liefde voor reizen begon wat later dan voor de meeste mensen. Tijdens haar internationale studie kwam ze veel in aanraking met internationale mensen. Met deze mensen heeft ze nog steeds contact en regelmatig bezoekt ze deze mensen. Daarnaast heeft ze een halfjaar in Lissabon gewoond en is daardoor helemaal verliefd geworden op zowel de stad Lissabon, als het land Portugal.

sanne-reizigersblog

Enkele artikelen geschreven door Sanne:

Marthijs

Vanaf kleins af aan is Marthijs, geholpen door zijn ouders, gegrepen door het reisvirus. Waar hij eerst als kleine jonge vrijwel alle departementen in Frankrijk had bezocht, waarbij Montpellier vaak werd aangedaan, werden de reizen naarmate hij ouder werd steeds verder weg. Tijdens zijn rondreis van een jaar in Zuidoost-Azië en Australië, waarbij hij een dagboek bijhield op waarbenjij.nu, besloot hij bij terugkomst in 2014 Reizigersblog op te zetten.

reizigersblog-marthijs

Enkele artikelen geschreven door Marthijs: