Je kunt op meerdere manieren naar het buitenland. Zo heb je de mogelijkheid om via de trein, bus, auto of vliegtuig naar het buitenland te gaan. Een vliegvakantie is over het algemeen een stuk sneller dan met de trein, bus of auto. Dit komt doordat je met het vliegtuig een stuk sneller vliegt. Vooral bij lange reizen bespaar je hier veel tijd mee. Ga jij op een vliegvakantie? Dan kun je vanaf meerdere vliegvelden vertrekken. Zo kun je vanaf Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam vertrekken. 

Naar het vliegveld met de auto, hoe gaat dit verder?

Als je met de auto naar het vliegveld wilt, dan dien je alles goed van te voren te regelen. Zo is het noodzakelijk om een parkeerlocatie te regelen bij het vliegveld. Doordat je de parkeerlocatie regelt, weet je zeker dat je auto veilig is. Op het vliegveld betaal je helaas vaak veel voor het lang parkeren. Als je vanaf Rotterdam airport vertrekt, dan is het handig om te kijken naar Zestienhoven parkeren. Hier kun je namelijk voor minder geld lang parkeren.

Wat zijn de kosten voor het parkeren op Zestienhoven

Als je wil parkeren bij Rotterdam airport, dan is het handig om vooraf goed na te denken over je budget. Houd er hierbij rekening mee dat je vooral voor de eerste dagen veel geld betaald. Hoe langer je de auto parkeert, hoe lager de gemiddelde kosten per dag. Voor de eerste dag betaal je 60 euro.. Elke dag die erbij komt, kost 7,50 euro. Ga jij erg lang op vakantie? Dan is het handig om via het internet te kijken naar een deal voor het parkeren op Zestienhoven. 

Vanaf schiphol vertrekken

Schiphol is de grootste vliegmaatschappij van Nederland. Vanaf Schiphol vertrekken veel vliegtuigen naar verschillende landen.. Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks veel mensen naar het buitenland. Als jij vanaf schiphol op vakantie gaat, is het handig om te kijken naar waar je voordelig kunt parkeren. Op schiphol heb je namelijk veel verschillende plekken waar je kunt parkeren. Zo heb je ook parkeerplaatsen die redelijk ver van het vliegveld vandaan zitten. Wel word je dan met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. 

De kosten van lang parkeren op schiphol

De kosten lang parkeren Schiphol kunnen erg verschillen. Het hangt hierbij sterk af van wanneer je op vakantie gaat.. Zo moet je in de zomer de volle pond betalen maar in de winter kan het zijn dat je al voor enkele dubbeltjes kunt parkeren op Schiphol. Ga jij 8 dagen op vakantie? Dan kun je parkeren voor 58 euro. Voor 15 dagen parkeren betaal je ongeveer 100 euro en voor 22 dagen parkeren betaal je 129 euro. Let wel op, de kosten kunnen erg verschillen per parkeerlocatie. Wil je zekerheid omtrent de kosten? Dan kun je zelf contact opnemen met Schiphol. Schiphol kan je de juiste uitleg geven over het lang parkeren op Schiphol. Ook kun je meerdere aanbiedingen vinden via het internet. Wel dien je dan goed te kijken naar de voorwaarden.

Over de auteur

Pas toen ik ging studeren werd ik gegrepen door het reisvirus. Zo heb ik een half jaar gewoond in Lissabon en maak ik sindsdien elk jaar wel 3 of 4 reizen. Favoriete land: Portugal!

Over Sanne en Reizigersblog

Bekijk ook: