Zon, strand, muziek, een drankje en de perfecte zomerschoen. Meer heb je niet nodig om van een beachparty te genieten. Ook als je houdt van online schoenen kopen heb je veel aan de tips die wij hieronder geven. Zodat je feestelijk voor de dag komt en toch comfortabel kunt dansen op het strand. 

Fashionable sandalen

Welke schoen je draagt is uiteraard afhankelijk van smaak, maar hakken dragen op een strandfeestje is bijvoorbeeld niet heel handig. Je kunt dan beter kiezen voor bijvoorbeeld sandalen. Deze zijn in ontelbare uitvoeringen te vinden en perfect voor onder een tuniek, jurkje of rokje. Het is luchtig en daarnaast is het een schoen die erg comfortabel is. Ben je fervent hakken drager en mis je de lengte wanneer je sandalen draagt? Deze schoenen zijn ook verkrijgbaar met een plateauzool, waardoor je toch een stukje langer bent. Sandalen met een plateauzool zijn op zich prima te dragen op het strand. Zo niet, dan ga je toch gewoon even dansen met je blote voeten op het strand. Sandalen zijn comfortabel en stylish! 

Heerlijke slippers

Ga je naar een beach party? Dan zijn slippers ideaal om te dragen. Het fijne aan slippers is dat je tijdens het feesten gerust ook op blote voeten over het strand kunt lopen. Slippers trek je binnen no-time uit om vervolgens op je blote voeten verder te dansen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten slippers verkrijgbaar. Voor zowel dames als heren is er genoeg keuze. Waar stijlvolle Tamaris slippers bij dames er populair zijn, doen Adidas slippers het nog altijd goed bij heren. Voor elk type outfit is er wel een paar slippers te vinden dat perfect aansluit op je kleding. Uiteraard is het bij slippers ook belangrijk om te letten op het draagcomfort. Op sommige slippers is een strandwandeling maken echt onmogelijk, daarom is het van belang om op zoek te gaan naar comfortabele slippers. Hierbij is het goed om te letten op de gebruikte materialen en het soort zool.

Dansen op sneakers of laarsjes

Kun je op sneakers naar een beach party? Jazeker. Door het ruime aanbod sneakers is er altijd wel een schoen die past bij de gelegenheid. Zo zijn er canvas sneakers met gevlochten zool die een zomerse vibe geven en perfect passen bij een strandfeest. Witte sneakers kunnen eigenlijk altijd onder een jurkje, rokje of luchtige broek en geven je outfit een speelse uitstraling. En lekker comfortabel. Uiteraard kun je ook laarsjes dragen. Deze geven je outfit een wat stoerdere uitstraling en zijn perfect voor dansen op het strand. Boots zijn tijdloos en kunnen voor veel gelegenheden worden gedragen, dus ook op een zonnige beach party.

Welke schoenen draag jij naar een beachparty?

Veel keuze dus. Er zijn genoeg webshops en fysieke schoenenwinkels waarbij je kunt zoeken naar de perfecte schoenen voor op het strand. Zoek tussen de sneakers, slippers, laarzen en sandalen naar schoenen die perfect bij jouw beach look kunnen passen. De juiste schoenen maken jouw beachparty outfit compleet!

Over de auteur

Mijn ouders zijn echte reizigers, dus van kleins af aan heb ik al veel gereisd. Het mooiste aan reizen vind ik jezelf onderdompelen in een andere cultuur en gewoontes. Favoriete land: Vietnam!

Over Marthijs en Reizigersblog

Bekijk ook: