Ben je van plan om naar Duinrell te gaan? Waarom blijf je er niet overnachten? Zo heb je uitgebreid de tijd om het pretpark inclusief waterpark te bezoeken. Ook zou je nog wat van de omgeving kunnen zien. In dit artikel kom je alles te weten over de mogelijkheden om te overnachten bij Duinrell.

Duingalows

De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk om te overnachten in het vakantiepark van Duinrell zelf. Dit park is rustig gelegen in de natuur. Je kunt hier in de zogenaamde Duingalows overnachten. Dit zijn luxe vakantiehuisjes met een eigen tuin of terras. Als je wilt, kan er zelfs een sauna bij zitten. De huisjes liggen op loopafstand van het attractiepark en je kunt gratis het park en Tikibad in. Tijdens je verblijf valt er dus genoeg te beleven!

Lodgetenten

Wil je je in het buitenleven wanen, maar vind je comfort en luxe ook belangrijk? Dan zijn de lodgetenten op de glamping ideaal. De tenten zijn volledig ingericht met echte bedden, een keuken, sanitair en een haard. Het entertainment team verzorgt allerlei activiteiten op de glamping. Bovendien kun je onbeperkt gebruik maken van alle attracties en heb je toegang tot het Tikibad.

Camping

Heb je wat minder budget of wil je graag in je eigen tent of caravan verblijven? Dat kan op de camping van Duinrell. Op de camping zijn meerdere staanplaatsen te vinden, die allemaal zijn voorzien van stroomaansluiting en de mogelijkheid van privé sanitair hebben. Ook hier worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd door het entertainmentteam en heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en Tikibad. Zeker met kleine kinderen is het ontzettend leuk om te overnachten op de camping van Duinrell.

Een hotel in de omgeving

Op slechts een paar minuten van Duinrell vandaan, vind je verschillende hotels. Deze behoren niet tot het vakantiepark van Duinrell zelf. Het voordeel is dat deze hotels vaak heel goedkoop zijn. Bovendien zijn er vaak kortingsacties voor mensen die het attractiepark bezoeken. Ook een hotel in Den Haag of Leiden behoort tot de mogelijkheden. Deze liggen op ongeveer 15 minuten rijden van Duinrell. Tevens kun je op deze manier ook slechts één dag naar Duinrell en verder andere plekken in de omgeving bezoeken. Het nadeel is wel dat je niet onbeperkt toegang hebt tot het attractiepark.

Over de auteur

Mijn ouders zijn echte reizigers, dus van kleins af aan heb ik al veel gereisd. Het mooiste aan reizen vind ik jezelf onderdompelen in een andere cultuur en gewoontes. Favoriete land: Vietnam!

Over Marthijs en Reizigersblog

Bekijk ook: